zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Ayam Rujak - gekruide gestoofde kip in saus
- Ayam Bakar Rica - gekruide kip
- Jjajangmyun - mie met zwarte bonen saus
- Jukut Uni - nangka in een dikke kokossaus
- Sambal Nyuh - Sambal met kokos
- Soto Dengan
- Ayam Cabai Hijau - gebakken kip met groene sambal
- Sayur kerrie jawa
- Gay Hor Nueng - rode kip curry hapjes
- Bun Bo - vlees met pinda's
烧椒汁 - geroosterde chilipeper dipsaus


烧椒汁 - geroosterde chilipeper dipsaus
Ingrediënten dipsaus
6 groene lomboks
3 rode rawits
4 teentjs knoflook
1 lente-ui, witte deel
1 eetl lichte kecap
1 theel zout
1 theel palmsuiker
6 eetl olie
bereiding:
Rooster de lomboks en rawits droog in een pan. Wrijf of maal deze daarna fijn tot een pasta. Hak de knoflook en de lente-ui fijn en meng dit door de pasta. Verhit in een pan de olie totdat het begint te walmen en giet dit over het mengsel. Meng dan de sojasaus en de palmsuiker erdoor en serveer.
Ingrediënten dipsaus
6 groene lomboks
3 rode rawits
4 teentjs knoflook
1 lente-ui, witte deel
1 eetl lichte kecap
1 theel zout
1 theel palmsuiker
6 eetl olie
bereiding:
Rooster de lomboks en rawits droog in een pan. Wrijf of maal deze daarna fijn tot een pasta. Hak de knoflook en de lente-ui fijn en meng dit door de pasta. Verhit in een pan de olie totdat het begint te walmen en giet dit over het mengsel. Meng dan de sojasaus en de palmsuiker erdoor en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.