Recente reacties

Ron 7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Cincang Nias - gestoofd gekruid varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr varkensvlees
1250 ml water
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
3 cm jahe
3 cm laos
1/2 theel peper
1 limoen (sap)
1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de sjalloten, de knoflook, de jahe en de laos in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg het vlees toe. Laat dit zachtjes sudderen voor 30 minutes. Schep het vlees eruit en bewaar 750 ml vocht. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de jahe, de laos, de peper en het zout voor 3 minuten. Voeg het limoensap, het vlees, de kecaps en het vocht toe en laat dit 30 minuten afgesloten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42109875