zoeken
Recente reacties

7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Kua Pad Mu - thaise nasi goreng
- Ayam Kuah Su'un - kippensoep met rijstvermicelli
- Sate Bumbon Daging Sapi - runder sate met pindasaus
- Saté Udang - saté van garnalen
- Becek Tulungagung Daging Sapi - in gekruide kokosmelk gestoofd rundvlees
- Pindasaus 2
- Kai Tom Khamin - kippensoep met kurkuma
- Ayam Goreng Special
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
Cincang Nias - gestoofd gekruid varkensvlees


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr varkensvlees
1250 ml water
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
3 cm jahe
3 cm laos
1/2 theel peper
1 limoen (sap)
1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de sjalloten, de knoflook, de jahe en de laos in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg het vlees toe. Laat dit zachtjes sudderen voor 30 minutes. Schep het vlees eruit en bewaar 750 ml vocht. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de jahe, de laos, de peper en het zout voor 3 minuten. Voeg het limoensap, het vlees, de kecaps en het vocht toe en laat dit 30 minuten afgesloten sudderen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.