banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cincang Nias - gestoofd gekruid varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr varkensvlees
1250 ml water
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
3 cm jahe
3 cm laos
1/2 theel peper
1 limoen (sap)
1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de sjalloten, de knoflook, de jahe en de laos in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg het vlees toe. Laat dit zachtjes sudderen voor 30 minutes. Schep het vlees eruit en bewaar 750 ml vocht. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de jahe, de laos, de peper en het zout voor 3 minuten. Voeg het limoensap, het vlees, de kecaps en het vocht toe en laat dit 30 minuten afgesloten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570017