banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging Babi Tauge
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Babi Tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr. magere varkenslappen
6 cm gember (jahe/djahé)
4 eetl. ketjap manis
3 1/2 eetl. rijstwijn
2 theel. maizena
2 eetl. olie
versgemalen peper
zout naar smaak
125 gr. tauge
2 eetl. fijngehakte selderie
2 theel. sambel ulek (zie recept)
2 eetl. arachideolie
2 eetl water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en strooi er zout en peper overheen. verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees bruin. Voeg dan de gember, 3 eetl ketjap, de rijstwijn en zoveel water toe dat het vlees onder staat en laat het zachtjes 30 minuten sudderen. Meng de maïzena met het water tot een papje. Neem het vlees uit de pan, zeef het kookvocht en meng dit met het papje en verwarm de suas weer. Leg het vlees weer terug in de pan.
Blancheer de taugé kort en laat het uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de arachideolie en voeg de sambal toe met de taugé enfruit het voor 2 minuten.
Leg de taugé op een bord, schep daar het vlees met de saus overheen en bestrooi het met de selderij en de eetl ketjap.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429736