Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Daging Babi Tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Babi Tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr. magere varkenslappen
6 cm gember (jahe/djahé)
4 eetl. ketjap manis
3 1/2 eetl. rijstwijn
2 theel. maizena
2 eetl. olie
versgemalen peper
zout naar smaak
125 gr. tauge
2 eetl. fijngehakte selderie
2 theel. sambel ulek (zie recept)
2 eetl. arachideolie
2 eetl water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en strooi er zout en peper overheen. verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees bruin. Voeg dan de gember, 3 eetl ketjap, de rijstwijn en zoveel water toe dat het vlees onder staat en laat het zachtjes 30 minuten sudderen. Meng de maïzena met het water tot een papje. Neem het vlees uit de pan, zeef het kookvocht en meng dit met het papje en verwarm de suas weer. Leg het vlees weer terug in de pan.
Blancheer de taugé kort en laat het uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de arachideolie en voeg de sambal toe met de taugé enfruit het voor 2 minuten.
Leg de taugé op een bord, schep daar het vlees met de saus overheen en bestrooi het met de selderij en de eetl ketjap.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449387