banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Arroz Caldo Con Pollo - kippensoep met rijst en gember
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Arroz Caldo Con Pollo
kippensoep met rijst en gember

ingrediënten:
500 gr kip
150 gr rijst (ongekookt)
5 cm jahe
1 ui
1 bol knoflook
150 ml water
1 1/2 theel vissaus
1 theel peper
1 lente-ui
4 eetl olie

garnering:
limoenschijfjes

bereiding:
Hak de knoflook fijn, de lente-ui in dunne plakjes, de jahe in dunne schijfje en het vlees in stukjes. Snijd de ui in blokjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de helft van de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ui en de jahe toe en bak de ui glazig. Dan de rijst toevoegen en bak deze voor 5 minuten. Voeg het water toe en breng aan de kook. Voeg de kip toe en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen totdat de rijst en de kip gaar zijn. Voeg dan de vissaus toe en laat dit nog 2 minuten meesudderen.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de overige knoflook krokant. Laat uitlekken en zet apart.
Schep de soep in kommen en voeg de peper toe, Garneer de soep met de knoflook en de lente-ui en serveer daarbij de plakjes limoen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40314521