banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 8 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Arroz Caldo Con Pollo - kippensoep met rijst en gember
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Arroz Caldo Con Pollo
kippensoep met rijst en gember

ingrediënten:
500 gr kip
150 gr rijst (ongekookt)
5 cm jahe
1 ui
1 bol knoflook
150 ml water
1 1/2 theel vissaus
1 theel peper
1 lente-ui
4 eetl olie

garnering:
limoenschijfjes

bereiding:
Hak de knoflook fijn, de lente-ui in dunne plakjes, de jahe in dunne schijfje en het vlees in stukjes. Snijd de ui in blokjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de helft van de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ui en de jahe toe en bak de ui glazig. Dan de rijst toevoegen en bak deze voor 5 minuten. Voeg het water toe en breng aan de kook. Voeg de kip toe en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen totdat de rijst en de kip gaar zijn. Voeg dan de vissaus toe en laat dit nog 2 minuten meesudderen.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de overige knoflook krokant. Laat uitlekken en zet apart.
Schep de soep in kommen en voeg de peper toe, Garneer de soep met de knoflook en de lente-ui en serveer daarbij de plakjes limoen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39517987