banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Arroz Caldo Con Pollo - kippensoep met rijst en gember
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Arroz Caldo Con Pollo
kippensoep met rijst en gember

ingrediënten:
500 gr kip
150 gr rijst (ongekookt)
5 cm jahe
1 ui
1 bol knoflook
150 ml water
1 1/2 theel vissaus
1 theel peper
1 lente-ui
4 eetl olie

garnering:
limoenschijfjes

bereiding:
Hak de knoflook fijn, de lente-ui in dunne plakjes, de jahe in dunne schijfje en het vlees in stukjes. Snijd de ui in blokjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de helft van de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ui en de jahe toe en bak de ui glazig. Dan de rijst toevoegen en bak deze voor 5 minuten. Voeg het water toe en breng aan de kook. Voeg de kip toe en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen totdat de rijst en de kip gaar zijn. Voeg dan de vissaus toe en laat dit nog 2 minuten meesudderen.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de overige knoflook krokant. Laat uitlekken en zet apart.
Schep de soep in kommen en voeg de peper toe, Garneer de soep met de knoflook en de lente-ui en serveer daarbij de plakjes limoen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 277 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37064375