logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Sayur Kuah Kecap
roerbak van groenten met worst en kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr bloemkool
50 gr kleine maiskolfjes
100 gr wortel
2 sosis sapi (runderworstjes, zie recept)
1 ui
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
3 eetl saus tomat (zie recept)
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
150 ml water
1 takje selderij
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de bloemkool in kleine roosjes, de wortel in plakjes en halveer de maislkolfjes. Snijd de worstjes in stukjes van 1 cm. Hak de knoflook, de ui en de selderij fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de bloemkool, de maiskolfjes en de wortel toe en bak deze zacht. Dan de worst toevoegen en meng goed. Vervolgens de saus tomat, de kecap, het zout, de peper, de nootmuskaat en het water toevoegen en meng goed en kook het geheel gaar. Dan de selderij erdoor mengen en server.

Add comment

Submit

who is online

We have 62 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160809