banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Sayur Kuah Kecap - roerbak van groenten met worst en kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Sayur Kuah Kecap
roerbak van groenten met worst en kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr bloemkool
50 gr kleine maiskolfjes
100 gr wortel
2 sosis sapi (runderworstjes, zie recept)
1 ui
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
3 eetl saus tomat (zie recept)
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
150 ml water
1 takje selderij
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de bloemkool in kleine roosjes, de wortel in plakjes en halveer de maislkolfjes. Snijd de worstjes in stukjes van 1 cm. Hak de knoflook, de ui en de selderij fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de bloemkool, de maiskolfjes en de wortel toe en bak deze zacht. Dan de worst toevoegen en meng goed. Vervolgens de saus tomat, de kecap, het zout, de peper, de nootmuskaat en het water toevoegen en meng goed en kook het geheel gaar. Dan de selderij erdoor mengen en server.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 332 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686142