banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 2 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Tumis Sayur Campur Kucai - roerbak van gemengde groenten met bieslook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Sayur Campur Kucai
roerbak van gemengde groenten met bieslook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 Chinese bieslook
1 wortel
50 gr sperziebonen
3 kool bladeren
25 gr tauge
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 rode lombok
2 eieren
1 eetl vissaus
1 theel zout
1/2 theel peper
50 ml water
1 lente-ui
1 takje selderij
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bieslook in stukjes van 3 cm. Snijd de wortel julienne. Snijd de bonen, de kool, de lente-ui en de lombok in dunne plakjes. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en snijd de selderij fijn. Klop de eieren op.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lombok voor 3 minuten en schuif het dan naar de kant van de pan. Voeg dan het ei toe en bak het tot een roerei.
Dan de wortel en de boontjes toevoegen en bak deze halfgaar. Voeg dan de bieslook, de kool en de tauge toe en meng goed.
Vervolgens de vissaus, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Voeg dan het water toe en kook het verder gaar. Meng dan de lente-ui en de selderij erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38520762