banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 26 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Tumis Sayur Campur Kucai - roerbak van gemengde groenten met bieslook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Sayur Campur Kucai
roerbak van gemengde groenten met bieslook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 Chinese bieslook
1 wortel
50 gr sperziebonen
3 kool bladeren
25 gr tauge
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 rode lombok
2 eieren
1 eetl vissaus
1 theel zout
1/2 theel peper
50 ml water
1 lente-ui
1 takje selderij
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bieslook in stukjes van 3 cm. Snijd de wortel julienne. Snijd de bonen, de kool, de lente-ui en de lombok in dunne plakjes. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en snijd de selderij fijn. Klop de eieren op.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lombok voor 3 minuten en schuif het dan naar de kant van de pan. Voeg dan het ei toe en bak het tot een roerei.
Dan de wortel en de boontjes toevoegen en bak deze halfgaar. Voeg dan de bieslook, de kool en de tauge toe en meng goed.
Vervolgens de vissaus, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Voeg dan het water toe en kook het verder gaar. Meng dan de lente-ui en de selderij erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39784767