logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tumis Sayur Campur Kucai
roerbak van gemengde groenten met bieslook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 Chinese bieslook
1 wortel
50 gr sperziebonen
3 kool bladeren
25 gr tauge
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 rode lombok
2 eieren
1 eetl vissaus
1 theel zout
1/2 theel peper
50 ml water
1 lente-ui
1 takje selderij
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bieslook in stukjes van 3 cm. Snijd de wortel julienne. Snijd de bonen, de kool, de lente-ui en de lombok in dunne plakjes. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en snijd de selderij fijn. Klop de eieren op.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lombok voor 3 minuten en schuif het dan naar de kant van de pan. Voeg dan het ei toe en bak het tot een roerei.
Dan de wortel en de boontjes toevoegen en bak deze halfgaar. Voeg dan de bieslook, de kool en de tauge toe en meng goed.
Vervolgens de vissaus, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Voeg dan het water toe en kook het verder gaar. Meng dan de lente-ui en de selderij erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 241 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421482