banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Sayur Campur Kucai - roerbak van gemengde groenten met bieslook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Sayur Campur Kucai
roerbak van gemengde groenten met bieslook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 Chinese bieslook
1 wortel
50 gr sperziebonen
3 kool bladeren
25 gr tauge
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 rode lombok
2 eieren
1 eetl vissaus
1 theel zout
1/2 theel peper
50 ml water
1 lente-ui
1 takje selderij
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bieslook in stukjes van 3 cm. Snijd de wortel julienne. Snijd de bonen, de kool, de lente-ui en de lombok in dunne plakjes. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en snijd de selderij fijn. Klop de eieren op.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lombok voor 3 minuten en schuif het dan naar de kant van de pan. Voeg dan het ei toe en bak het tot een roerei.
Dan de wortel en de boontjes toevoegen en bak deze halfgaar. Voeg dan de bieslook, de kool en de tauge toe en meng goed.
Vervolgens de vissaus, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Voeg dan het water toe en kook het verder gaar. Meng dan de lente-ui en de selderij erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570017