1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Sayur Campur

Bahan-bahan:
Ingredienten:
50 gr. Chinese kool
1 paksoi
50 gr. broccoli
50 gr. prei
50 gr. tauge
1 rode paprika
1 rode lombok
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 eetl olie
2 eetl ketjap asin
50 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool en paksoi in stukken van 5 cm, de broccoli in roosjes en de prei in dunne ringen. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd deze in reepjes. Snijd de sjalotten, de knoflook en de lombok fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook. voeg dan de broccoli toe en bak dit nog 3 minuten. Dan het water, de overige groenten en de lombok toevoegen en bak dit alles nog 5 minuten. Dan de ketjap toevoegen en omscheppen. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094538