logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Tumis Sayur Campur

Bahan-bahan:
Ingredienten:
50 gr. Chinese kool
1 paksoi
50 gr. broccoli
50 gr. prei
50 gr. tauge
1 rode paprika
1 rode lombok
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 eetl olie
2 eetl ketjap asin
50 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool en paksoi in stukken van 5 cm, de broccoli in roosjes en de prei in dunne ringen. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd deze in reepjes. Snijd de sjalotten, de knoflook en de lombok fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook. voeg dan de broccoli toe en bak dit nog 3 minuten. Dan het water, de overige groenten en de lombok toevoegen en bak dit alles nog 5 minuten. Dan de ketjap toevoegen en omscheppen. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140195