banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gaeng Gai - Kip met Bamboe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gaeng Gai
Kip met Bamboe
Ingrediënten
500 gr kipfilet
4 el olie
10 rode rawits
2 sjalotten
6 teentjes knoflook
1 tl laos
1 serehstengel
4 eetl verse koriander
6 kaffir limoen blaadjes
1 eetl suiker
1 eetl gemalen koriander (ketumbar)
2 eetl vissaus (nam pla)
1 theel komijn (jinten)
1 theel zout
150 gr reboeng (bamboescheuten)
400 ml kokosmelk
20 verse basilicumblaadjes

Bereiding
Snijd het vlees in stukjes, de sjalotten, de knoflook, de sereh en de koriander fijn. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit de sjalotten, de knoflook en de rawits voor 2 minuten. Voeg dan de laos, de biede korianders, de kaffir, de komijn, de suiker, het zout en de vissaus toe en bak dit nog 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit kort rondom bruin. Vervolgens de rebowng en de kokosmelk toevoegen en het geheel 15 minuten laten sudderen totdat de kip gaar is. De blaadjes basilicum scheuren en deze door de saus met kip roeren. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40074643