banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 19 days ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
Icon Write a comment
Bawal Goreng Saus Tomat - gebakken vis in kruidige tomatensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bawal Goreng Saus Tomat
gebakken vis in kruidige tomatensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 platvis/schelvis
2 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl limoen, sap
1 ui
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 tomaten
2 eetl saus tomat (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
200 ml kippenbouillon (zie recept)
olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vissen schoon en wrijf deze in met het zout, de peper en het limoensap en laat dit tenminste 30 minuten marineren. Verhit in een pan de olie en bak de vissen halfgaar en zet apart.
Snijd de sjalotjes en de knofloof fijn. Snijd de ui en de tomaten in kleine blokjes.
Verhit in een pan 4 eetl gebruikte olie en fruit de ui, de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, de saus tomat, het zout en de peper toe en meng goed. Dan de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Voeg dan de vis toe en bak deze verder gaar en totdat de saus is ingedikt. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 206 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39618267