Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bawal Goreng Saus Tomat - gebakken vis in kruidige tomatensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bawal Goreng Saus Tomat
gebakken vis in kruidige tomatensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 platvis/schelvis
2 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl limoen, sap
1 ui
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 tomaten
2 eetl saus tomat (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
200 ml kippenbouillon (zie recept)
olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vissen schoon en wrijf deze in met het zout, de peper en het limoensap en laat dit tenminste 30 minuten marineren. Verhit in een pan de olie en bak de vissen halfgaar en zet apart.
Snijd de sjalotjes en de knofloof fijn. Snijd de ui en de tomaten in kleine blokjes.
Verhit in een pan 4 eetl gebruikte olie en fruit de ui, de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, de saus tomat, het zout en de peper toe en meng goed. Dan de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Voeg dan de vis toe en bak deze verder gaar en totdat de saus is ingedikt. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909620