mais met garnalen
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
200 gr. garnalen
250 gr mais
3 groene lomboks
3 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 limoen (sap)
zout naar smaak
1 eetl ketjap manis
1 eetl. olie
100 ml water
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
Wrijf of maal de sjalotten, de lomboks en de knoflook fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de mais, het water en de garnalen toe en laat dit zachtjes gaar stoven. Vervolgens de ketjap en het limoensap toevoegen en serveer.
ingrdiënten:
200 gr. garnalen
250 gr mais
3 groene lomboks
3 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 limoen (sap)
zout naar smaak
1 eetl ketjap manis
1 eetl. olie
100 ml water
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
Wrijf of maal de sjalotten, de lomboks en de knoflook fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de mais, het water en de garnalen toe en laat dit zachtjes gaar stoven. Vervolgens de ketjap en het limoensap toevoegen en serveer.