logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Jagung Udang
mais met garnalen
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
200 gr. garnalen
250 gr mais
3 groene lomboks
3 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 limoen (sap)
zout naar smaak
1 eetl ketjap manis
1 eetl. olie
100 ml water

Bahan-bahan:
ingrdiënten:
Wrijf of maal de sjalotten, de lomboks en de knoflook fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de mais, het water en de garnalen toe en laat dit zachtjes gaar stoven. Vervolgens de ketjap en het limoensap toevoegen en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 31 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160789