Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Bok Choy - Paksoi - 蒜蓉小白菜 - roerbak met knoflook en peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bok Choy - Paksoi - 蒜蓉小白菜
roerbak met knoflook en peper

Ingrediënten:
350 gr baby bok choy / Shanghai paksoi
1/2 theel zout
water

1 theel maizena
1/4 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1 eetl water
5 teentjes knoflook
4 gedroogde lomboks
1 eetl olie

Bereiding:
Maak de paksoi schoon en snijd de harde onderkant eraf. Verhit in een pan voldoende water en breng het aan de kook. Voeg dan het zout en de paksoi toe en blancheer het voor 30 seconden. Giet af en spoel af met koud water.
Hak de knoflook en de lomboks fijn. Meng de maizena met het zout, de palmsuiker en het water.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks. Voeg dan de paksoi toe en roebak dit voor 20-30 seconden. Meng dan de maizena oplossing erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085779