logo

Recente Reacties

Chinese kool met pittige frisse saus - 酸辣白菜

Ingrediënten:
450 gr Chinese kool
5 teentjes knoflook
7 gedroogde lomboks (of anders verse)
1 lente-ui
1 eetl olie

Ingrediënten saus:
1 1/2 eetl zwarte rijstazijn
1 eetl lichte soja saus
1/2 theel donkere soja saus
1 eetl tapioca bloem
1/4 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1 eetl water

Bereiding:
Snijd de kool in gelijk stukjes en dikten. Hak de knoflook fijn en snijd de lente-ui fijn. Snijd de lomboks in stukken. Meng de ingrediënten voor de saus goed doorelkaar.
Verhit een wok op hoog vuur totdat het begint te walmen. Voeg dan de olie, de knoflook en de lomboks toe en bak kort.
Dan de kool toevoegen en roerbak totdat deze zacht begint te worden. Dan de saus toevoegen en meng goed. Meng dan de lente-ui erdoor en roer totdat de saus indikt. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 114 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42955414