Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Masak Jamur - gebakken kip met paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Masak Jamur
gebakken kip met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
100 gr paddenstoelen
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel eper
1/4 theel palmsuiker
1 lente-ui
2000 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken, hak de knoflook fijn, halveer de paddenstoelen en rasp de jahe. Snijd de lente-ui in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de paddenstoelen, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 300 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018962