Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Masak Jamur - gebakken kip met paddenstoelen
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Masak Jamur
gebakken kip met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
100 gr paddenstoelen
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel eper
1/4 theel palmsuiker
1 lente-ui
2000 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken, hak de knoflook fijn, halveer de paddenstoelen en rasp de jahe. Snijd de lente-ui in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de paddenstoelen, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909732