zoeken
Recente reacties

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Kue Pisang - bananencake
- Lalap aru - Salade van mungbonen
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Sup Ayam Tomat Hijau - kippensoep met groene tomaat
- Shanghai lente-ui olie mie - 葱油拌面
- Barongko - gestoomde bananencake
- Bapel - indische wafeltjes
- Hung Shiu Say Saw - gemengde gesmoorde groenten en paddenstoelen
- Tom yam poh taek - vissoep met zeevruchten
- Brokoli Tumis Cabe Kering - gebakken broccoli
Ayam Masak Kemiri 2 - gekruide kip


Ayam Masak Kemiri 2
gekruide kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip
1 serehstengel, gekneusd
1 limoen (sap)
200 ml santen cair (dunne kokosmelk)
zout naar smaak
2 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
8 kemerinoten
4 rode lomboks
4 rode uien
3 cm kunyit (kurkuma)
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de boemboe met de serhe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, het limoensap en de kokosmelk toe het laat het geheel 30 minuten zachtjes sudderen en gaar worden.
gekruide kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip
1 serehstengel, gekneusd
1 limoen (sap)
200 ml santen cair (dunne kokosmelk)
zout naar smaak
2 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
8 kemerinoten
4 rode lomboks
4 rode uien
3 cm kunyit (kurkuma)
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de boemboe met de serhe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, het limoensap en de kokosmelk toe het laat het geheel 30 minuten zachtjes sudderen en gaar worden.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.