banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Ikan Cakalang Bakar - geroosterde vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Cakalang Bakar
geroosterde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. tonijn
1 eetl limoensap
zout naar smaak
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
10 rawits
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 serehstengel, gekneusd

Haluskan:
boemboe:
5 cm. kunyit (kurkuma)
5 kruidnagels
1/2 theel nootmuskaat

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het zout met het limoensap en wrijf hiermee de vis in en laat deze voor 45 minuten staan zodat het goed intrekt. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de rawits fijn. Rooster vervolgens de vis voor 15 minuten boven een houtskoolvuurtje. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng daar de overige ingrediënten door. Voeg dan de vis toe en laat het geheel nog zachtjes 5 minuten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39967267