banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Cakalang Bakar - geroosterde vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Cakalang Bakar
geroosterde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. tonijn
1 eetl limoensap
zout naar smaak
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
10 rawits
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 serehstengel, gekneusd

Haluskan:
boemboe:
5 cm. kunyit (kurkuma)
5 kruidnagels
1/2 theel nootmuskaat

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het zout met het limoensap en wrijf hiermee de vis in en laat deze voor 45 minuten staan zodat het goed intrekt. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de rawits fijn. Rooster vervolgens de vis voor 15 minuten boven een houtskoolvuurtje. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng daar de overige ingrediënten door. Voeg dan de vis toe en laat het geheel nog zachtjes 5 minuten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669322