Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr witte kool
100 gr garnalen
2 eieren
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 eetl olie
150 ml water
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe;
1 rode lombok
3 sjalotten
2 theel trassi
Cara membuat:
ingrediënten:
400 gr witte kool
100 gr garnalen
2 eieren
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 eetl olie
150 ml water
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe;
1 rode lombok
3 sjalotten
2 theel trassi
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kool in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het water, de kool en het zout toe en stoof dit voor 5 minuten. klop de eieren op en voeg dit al roeren toe aan de massa, dan de garnalen en de dikke kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes gaar stoven en indikken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kool in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het water, de kool en het zout toe en stoof dit voor 5 minuten. klop de eieren op en voeg dit al roeren toe aan de massa, dan de garnalen en de dikke kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes gaar stoven en indikken.