logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Frikadel Bloemkool
bloemkool koekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bloemkool, klein
olie

Bahan-bahan beslag:
ingrediënten:
1 ei
2 eetl rijstemeel
1-2 eetl selderij, gehakt
1 theel palmsuiker (gula jawa)
1/2 theel peper
zout naar smaak
1 theel limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de roosjes van de bloemkool af maar zorg ervoor dat deze niet al te groot zijn. Kluts het ei op en meng de overige ingrediënten voor het beslag er goed doorheen zodat een luchtig beslag gevormd wordt. Schep de bloemkoolroosjes erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de bloemkoolroosjes goudbruin. Laat de bloemkoolroosjes even uitlekken op keukenpapier voor het serveren.

Add comment

Submit

who is online

We have 215 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160361