Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pangek daging asem pedas - Gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pangek daging asem pedas
Gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
950 gr rundvlees
1 serehstengel, gekneusd
4 jeruk purutblaadjes
1 kunyit bald (kurkuma)
4 salamblad
zout naar smaak
1000 ml water
3 asam kandis

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal daarna de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het vlees met de boemboe, de sereh, de jeruk purut, de kunyit, het zout en de salam. Laat dit 2 uur marineren.
Verhit en water en voeg het het vlees met de kruiden aan toe. Laat het vlees in 2 uur zachtjes gaar worden en totdat het vocht is verdampt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252333