logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pokcoy Belacan
roerbak van gekruide paksoy

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr pokcoy/paksoy
50 gr tauge
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
100 ml kippenbouillon
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
2 sjalotjes
2 theentjes knoflook
1/2 theel terasi medan / belacan

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de poksoy in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit ine een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg dan de poksoy en de tauge toe en bak deze zacht. Dan het zout, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en meng goed en kook het geheel verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 130 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176508