zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Gai Pad Med Mamuang Himaphan - kip met cashew noten
- Guisadong Repolyo - gestoofde kool met vlees
- Sambal cabai hijau - sambal van groene peper
- Paha Ayam Bakar Bawang - gebakken/geroosterde kip
- Sambal Goreng Tahu Tempeh
- Siu Yuk 燒肉 - Chinees varkensgebraad
- Rendang nangka - gekruide nangka
- Bawal Goreng Saus Tomat - gebakken vis in kruidige tomatensaus
- Semur Ayam Pedas Manis - zoetige en pittige smoor van kip
- Sambal Goreng Ati - gebakken kippenlevertjes
Soom Tum Low - gepeperde papaya salade


Soom Tum Low
gepeperde papaya salade
Ingrediënten:
1 papaya
6 rode rawits
4 rode lomboks
3 teentjes knoflook
1 limoen partje
2 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
4 cherry tomaten
Bereiding;
Snijd de papaya in dunne reepjes. Snijd de tomaten in partjes. Wrijf of stamp de knoflook fijn en de pepers totdat deze zacht zijn. Voeg de vissaus, de palmsuiker, de tomaten en de limoen toe en kneus deze zacht en meng het er doorheen. Voeg dan de papaya toe en kneus deze en meng het erdoor. Serveer.
gepeperde papaya salade
Ingrediënten:
1 papaya
6 rode rawits
4 rode lomboks
3 teentjes knoflook
1 limoen partje
2 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
4 cherry tomaten
Bereiding;
Snijd de papaya in dunne reepjes. Snijd de tomaten in partjes. Wrijf of stamp de knoflook fijn en de pepers totdat deze zacht zijn. Voeg de vissaus, de palmsuiker, de tomaten en de limoen toe en kneus deze zacht en meng het er doorheen. Voeg dan de papaya toe en kneus deze en meng het erdoor. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.