1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam pelelah
geroosterde kip met sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 salamblaadjes
2 serehstengels
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
11 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm kencur
4 cm laos
2 cm kunyit
4 kemiri noten
4 rode lomboks
7 rode peper keriting
1/3 theel zout
1/2 theel palmsuiker
 
Bahan-bahan sambal:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
6 rode lomboks, ontpit
6 rode pepers keriting, ontpit
1 theel trassi bakar
1/2 eetl zout
1/2 eetl palmsuiker
1 theel citroensap
 
Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kip in 8 stukken en marineer deze met de bumbu, de salam en de sereh voor tenminste 30 minuten. Rooster daarna de kip langzaam goudbruin boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar. Trek daarna het vlees uit elkaar en meng het met de sambal.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de sambal fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en bak de sambal voor 5 minuten.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888737