1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ayam Penyet
gebakken gekruide kip met sambal


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kip
300 ml santen
200 ml water
1 salam blad
2 sereh
1 limoen (sap)
olie

Haluskan:
Bumbu:
5 teentjes knoflook
2 kemiri
1 theel ketumbar
2 theel zout

Bahan sambal bakar:
Ingrediënten sambal:
5 rode lomboks
5 rode rawits
3 sjalotjes
1 teentje knoflook
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok de santen samen met het water, de salam en de sereh en voeg de kip toe. Laat dit zachtjes koken totdat de kip gaar is geworden en laat het daarna afkoelen.
Verhit in een wok de olie en bak hierin de kip goudbruin. Serveer de kip met de sambal

Cara membuat sambal:
Bereiding sambal:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de sambal fijn tot een pasta. Verhit in een wok wat olie en bak de pasta voor 2 minuten. Sprenkel er wat limoensap over en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35758681