Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pittige roerbak van varkensvlees - 湖南小炒肉

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pittige roerbak van varkensvlees - 湖南小炒肉

Ingrediënten:
200 gr varkensbuik
6 teentjes knoflook
3 rode habanero pepers
3 groene habanero pepers
1 eetl dou chi / gefermenteerde zwarte bonen
1 theel lichte soja saus
1/2 theel donkere soja saus
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de habanero in klene stukjes.
Verhit een wok totdat het begint te walmen. Voeg dan de olie toe en dan het vlees en bak dit op middelhoog vuur totdat het wat bruin begint te worden en het vet wat gaat smelten. Schep het dan uit te pan.
Verhit de wok op hoog vuur en boeg dan de habanero en de knoflook toe en bak deze totdat het wat zacht begint te worden en de randen zwart.
Dan het vlees weer toevoegen samen met de zwarte bonen en de sojasausen en bak het verder in 30 seconden gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41040960