banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Pittig lamsvlees met komijn - 孜然羊肉

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pittig lamsvlees met komijn - 孜然羊肉

Ingrediënten:
600 gr lamsvlees
2 theel lichte sojasaus
2 theel Shaoxing rijstwijn
1 theel komijn, gemalen
1 theel maizena

ingrediënten roerbak:
2 theel komijn zaad
2 theel chili vlokken
3 lomboks
1/4 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1 bosje koriander
2 theel sesam zaad, geroosterd
3 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Meng de rijstwijn, de komijn, de sojasaus en de maizena samen met het vlees en laat dit 10 minuten intrekken. Hak de koriander en de lomboks fijn.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees totdat dit van kleur is verandert en gaar. Schep het vlees uit de pan en giet het vocht af.
Dan in een droge pan, rooster de komijn en de chili vlokken voor 2 minuten. Voeg dan het vlees, de lomboks, het zout en de palmsuiker toe en bak dit voor 1-2 minuten.
Voeg de koriander toe en meng dit goed. Schep het vlees uit de pan en strooi de sesamzaad erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40316912