Ingrediënten:
600 gr lamsvlees
2 theel lichte sojasaus
2 theel Shaoxing rijstwijn
1 theel komijn, gemalen
1 theel maizena
ingrediënten roerbak:
2 theel komijn zaad
2 theel chili vlokken
3 lomboks
1/4 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1 bosje koriander
2 theel sesam zaad, geroosterd
3 eetl olie
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Meng de rijstwijn, de komijn, de sojasaus en de maizena samen met het vlees en laat dit 10 minuten intrekken. Hak de koriander en de lomboks fijn.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees totdat dit van kleur is verandert en gaar. Schep het vlees uit de pan en giet het vocht af.
Dan in een droge pan, rooster de komijn en de chili vlokken voor 2 minuten. Voeg dan het vlees, de lomboks, het zout en de palmsuiker toe en bak dit voor 1-2 minuten.
Voeg de koriander toe en meng dit goed. Schep het vlees uit de pan en strooi de sesamzaad erover en serveer.