Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ng Heung Ngau Yook Szee - roerbak van gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ng Heung Ngau Yook Szee
roerbak van gekruid rundvlees

Ingrediënten:
500 gr rundvlees
2 teentjes knoflook
1 theel zout
1 cm jahe
1 eetl donkere sojasaus
1/2 theel vijfkruidenpoeder
2 theel maizena
1 eetl water
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn. Meng de knoflook, de jahe, het zout en de sojasaus. Meng dan het vlees erdoor en daarna de maizena en de vijfkruidenpoeder.
Verhit in een pan de olie op hoog vuur en bak het vlees totdat het van kleur verandert. Voeg dan hetwater toe en breng aan de kook en roer totdat de saus is ingedikt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41928865