Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ng Heung Ngau Yook Szee - roerbak van gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ng Heung Ngau Yook Szee
roerbak van gekruid rundvlees

Ingrediënten:
500 gr rundvlees
2 teentjes knoflook
1 theel zout
1 cm jahe
1 eetl donkere sojasaus
1/2 theel vijfkruidenpoeder
2 theel maizena
1 eetl water
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn. Meng de knoflook, de jahe, het zout en de sojasaus. Meng dan het vlees erdoor en daarna de maizena en de vijfkruidenpoeder.
Verhit in een pan de olie op hoog vuur en bak het vlees totdat het van kleur verandert. Voeg dan hetwater toe en breng aan de kook en roer totdat de saus is ingedikt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239658