banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Keropok Bandeng - Geroosterde bandeng met sambal
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Keropok Bandeng
Geroosterde bandeng met sambal


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 ikan bandeng (milkfish, anders zalm)
5 teentjes knoflook
4 eetl limoensap
3 rode uien
2 eetl olie
bananenbladeren

Bahan sambal:
Ingrediënten:
10 rode rawits
3 teentjes knoflook
2 eetl limoensap
3 eetl kecap manis
½ theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook fijn tot een pasta. Snijd de uien in dunne plakjes. Maak de vissen schoon en marineer deze met de knoflook en het
limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Leg de vis op bananenblad en bestrooi deze met de ui en de olie en vouw het dicht als een pakketje.
Rooster de vis daarna gaar boven een houtskoolvuurtje. Serveer daarbij de sambal

Cara membuat sambal:
Bereiding:
Wrijf of maal de rawits en de knoflook fijn tot een pasta en meng daar het zout, de kecap en het limoensap door.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592113