logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Keropok Bandeng
Geroosterde bandeng met sambal


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 ikan bandeng (milkfish, anders zalm)
5 teentjes knoflook
4 eetl limoensap
3 rode uien
2 eetl olie
bananenbladeren

Bahan sambal:
Ingrediënten:
10 rode rawits
3 teentjes knoflook
2 eetl limoensap
3 eetl kecap manis
½ theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook fijn tot een pasta. Snijd de uien in dunne plakjes. Maak de vissen schoon en marineer deze met de knoflook en het
limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Leg de vis op bananenblad en bestrooi deze met de ui en de olie en vouw het dicht als een pakketje.
Rooster de vis daarna gaar boven een houtskoolvuurtje. Serveer daarbij de sambal

Cara membuat sambal:
Bereiding:
Wrijf of maal de rawits en de knoflook fijn tot een pasta en meng daar het zout, de kecap en het limoensap door.

Add comment

Submit

who is online

We have 49 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160361