zoeken
Recente reacties

20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Zoetzure groenten
- Miang Kham
- Sambal Goreng Daging
- Khao Niaw Sod Sei - gevulde kleefrijstballetjes
- Babat Gongso - gekruide gebakken runderpens uit Semarang
- Udang Balado - tijgergarnalen in pittige saus
- Miyeok Muchim - zeewier salade
- Babi Rujak 2 - varkensvlees in gekruide saus
- Khor Gai Tod - gecoate gebakken kippenvleugels
- Sateh bumbu sidolie
Ayam Oh - gebakken gekruide kip met bamboe


Ayam Oh
gebakken gekruide kip met bamboe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kippendijen
200 gr bamboescheuten
3 teentjes knoflook
2 eetl taoco
3 cm jahe
1 theel peper
2 eetl kecap manis
50 ml water
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Rasp de jahe. Snijd de bamboescheuten julienne.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1-2 minuten. Voeg dan de taoco en de jahe toe en meng goed. Bak het nog voor 1 minuut. Voeg dan de peper, het zout, de kecap en het water toe en breng aan de kook.
Dan de kip toevoegen en bak totdat de kip van kleur verandert. Dan de bamboescheuten toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.
gebakken gekruide kip met bamboe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kippendijen
200 gr bamboescheuten
3 teentjes knoflook
2 eetl taoco
3 cm jahe
1 theel peper
2 eetl kecap manis
50 ml water
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Rasp de jahe. Snijd de bamboescheuten julienne.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1-2 minuten. Voeg dan de taoco en de jahe toe en meng goed. Bak het nog voor 1 minuut. Voeg dan de peper, het zout, de kecap en het water toe en breng aan de kook.
Dan de kip toevoegen en bak totdat de kip van kleur verandert. Dan de bamboescheuten toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.