Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Nyemek -  gestoofde gekruide kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Nyemek
gestoofde gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine kip
1 limoen, sap
1500 ml water
1 cm jahe
1 wortel
1 takje selderij
2 uien
4 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortel in plakken en de ui in plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes van 2 cm. Hak de knoflook fijn. Snijd de kip in 4 stukken.
Wrijf de kip in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Spoel daarna af.
Verhit in een pan het water samen met de kip en de jahe en kook op laag vuur totdat 1/4 van het vocht is verdampt. Voeg dan de overige ingrediënten toe en kook totdat de kip en de groenten gaar zijn geworden. Serveer.


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912057