banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Nyemek -  gestoofde gekruide kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Nyemek
gestoofde gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine kip
1 limoen, sap
1500 ml water
1 cm jahe
1 wortel
1 takje selderij
2 uien
4 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortel in plakken en de ui in plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes van 2 cm. Hak de knoflook fijn. Snijd de kip in 4 stukken.
Wrijf de kip in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Spoel daarna af.
Verhit in een pan het water samen met de kip en de jahe en kook op laag vuur totdat 1/4 van het vocht is verdampt. Voeg dan de overige ingrediënten toe en kook totdat de kip en de groenten gaar zijn geworden. Serveer.


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674939