Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pepes Tahu Jamur - Gestoomd tahu met paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Pepes Tahu Jamur
Gestoomd tahu met paddenstoelen


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr tahu
250 gr paddenstoelen
kemangi blaadjes naar smaak
2 eieren
3 jeruk purut blaadjes
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
bananenbladeren

Haluskan:
Bumbu:
1 cm kunyit
2 cm kencur
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
2 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Pureer de tahu en snijd de jeruk purut blaadjes fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de paddenstoel in reepjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de paddenstoelen voor 2 minuten. Klop de eieren los.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verpak dit in bananenblad. Stoom het vervolgens in 30 minuten gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261547