Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Pepes Tahu Jamur - Gestoomd tahu met paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Pepes Tahu Jamur
Gestoomd tahu met paddenstoelen


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr tahu
250 gr paddenstoelen
kemangi blaadjes naar smaak
2 eieren
3 jeruk purut blaadjes
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
bananenbladeren

Haluskan:
Bumbu:
1 cm kunyit
2 cm kencur
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
2 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Pureer de tahu en snijd de jeruk purut blaadjes fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de paddenstoel in reepjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de paddenstoelen voor 2 minuten. Klop de eieren los.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verpak dit in bananenblad. Stoom het vervolgens in 30 minuten gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181872