zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal goreng telor - Sambal goreng ei
- Dendeng Kecap - dun gesneden gebakken rundvlees met pepers
- Lentho - balletjes van rode bonen
- Ayam Peteh Kecap - kip met petehbonen
- Buchu Namul - bieslook salade
- Sayur tumis
- Oseng Tempe Udang - gebakken tempe met garnalen
- Pindang Kuning
- Tumis Kulit Singkong - gebakken cassaveschillen
- Nasi goreng jawa - gebakken rijst uit Java met kool en kip
Pepes Tahu Jamur - Gestoomd tahu met paddenstoelen


Pepes Tahu Jamur
Gestoomd tahu met paddenstoelen
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr tahu
250 gr paddenstoelen
kemangi blaadjes naar smaak
2 eieren
3 jeruk purut blaadjes
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
bananenbladeren
Haluskan:
Bumbu:
1 cm kunyit
2 cm kencur
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
2 rode lomboks
Cara membuat:
Bereiding:
Pureer de tahu en snijd de jeruk purut blaadjes fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de paddenstoel in reepjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de paddenstoelen voor 2 minuten. Klop de eieren los.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verpak dit in bananenblad. Stoom het vervolgens in 30 minuten gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.