banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Terung Kari - gestoofde aubergine in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Terung Kari
gestoofde aubergine in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 langwerpige aubergines
2 kruidnagels
2 cm kaneel
1 groene lombok
1 rode lombok
1 tomaat
400 ml kokosmelk
1 salam blad
1/2 theel palmsuiker
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 theel ketumbar
3/4 theel jinten
1/2 theel peper
1 cm kunyit
3 rode rawits
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines in de lengte doormidden. Snijd de lomboks in reepjes en de tomaat fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de kruidnagel, de kaneel en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de aubergines, de salam, het zout en de palmsuiker toevoegen en bak de aubergines half gaar. Giet vervolgens langzaam de kokosmelk toe en stoof alles gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668975