Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Soun Goreng (Semarang) - gebakken soun met groente en vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Soun Goreng (Semarang)
gebakken soun met groente en vlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr soun, geweekt
100 gr varkensvlees
200 gr garnalen
1 Chinese kool
1 wortel
2 shiitake, geweekt
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 eetl kecap asin of oestersaus
2 eetl kecap manis
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Pel de garnalen maar laat de staart zitten. Snijd de kool in stukjes van 1 cm. Snijd de shiitake in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de wortel julienne.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees en de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan al roerend de wortel, de shiitake, de soun, de kool, de peper en de kecaps toevoegen en bak het verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 276 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018629