banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Soun Goreng (Semarang) - gebakken soun met groente en vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Soun Goreng (Semarang)
gebakken soun met groente en vlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr soun, geweekt
100 gr varkensvlees
200 gr garnalen
1 Chinese kool
1 wortel
2 shiitake, geweekt
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 eetl kecap asin of oestersaus
2 eetl kecap manis
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Pel de garnalen maar laat de staart zitten. Snijd de kool in stukjes van 1 cm. Snijd de shiitake in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de wortel julienne.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees en de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan al roerend de wortel, de shiitake, de soun, de kool, de peper en de kecaps toevoegen en bak het verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39966024