Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Soun Goreng (Semarang) - gebakken soun met groente en vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Soun Goreng (Semarang)
gebakken soun met groente en vlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr soun, geweekt
100 gr varkensvlees
200 gr garnalen
1 Chinese kool
1 wortel
2 shiitake, geweekt
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 eetl kecap asin of oestersaus
2 eetl kecap manis
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Pel de garnalen maar laat de staart zitten. Snijd de kool in stukjes van 1 cm. Snijd de shiitake in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de wortel julienne.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees en de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan al roerend de wortel, de shiitake, de soun, de kool, de peper en de kecaps toevoegen en bak het verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083860