Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Soun Goreng (Semarang)
gebakken soun met groente en vlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr soun, geweekt
100 gr varkensvlees
200 gr garnalen
1 Chinese kool
1 wortel
2 shiitake, geweekt
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 eetl kecap asin of oestersaus
2 eetl kecap manis
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Pel de garnalen maar laat de staart zitten. Snijd de kool in stukjes van 1 cm. Snijd de shiitake in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de wortel julienne.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees en de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan al roerend de wortel, de shiitake, de soun, de kool, de peper en de kecaps toevoegen en bak het verder gaar.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573615