banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Botok Kangkung Ikan Gabus Asin - gestoomde kangkung met gezouten vis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Botok Kangkung Ikan Gabus Asin
gestoomde kangkung met gezouten vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
100 gr grof geraspte kokos
3 jeruk purut blaadjes
100 gr ikan gabus asin / gezouten forel/makreel
10 bananenblad
biteng
olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
4 groene rawits
2 cm kencur
1/2 theel terasi / trasi
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Maak de kangkung schoon en snijd deze in stukken. Verhit in een pan wat olie en bak de ikan gabus en snijd deze daarna in stukjes. Snijd de jeruk purut ragfijn en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de kangkung met de bumbu, de jeruk purut en de geraspte kokos.
Neem een bananenblad en leg daarop wat kangkung, daarop wat vis en daarop weer wat kangkung. Vouw het bananenblad dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met biteng. Stoom daarna de pakketjes voor 20 minuten totdat deze gaar zijn geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39819385