banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Botok Kangkung Ikan Gabus Asin - gestoomde kangkung met gezouten vis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Botok Kangkung Ikan Gabus Asin
gestoomde kangkung met gezouten vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
100 gr grof geraspte kokos
3 jeruk purut blaadjes
100 gr ikan gabus asin / gezouten forel/makreel
10 bananenblad
biteng
olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
4 groene rawits
2 cm kencur
1/2 theel terasi / trasi
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Maak de kangkung schoon en snijd deze in stukken. Verhit in een pan wat olie en bak de ikan gabus en snijd deze daarna in stukjes. Snijd de jeruk purut ragfijn en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de kangkung met de bumbu, de jeruk purut en de geraspte kokos.
Neem een bananenblad en leg daarop wat kangkung, daarop wat vis en daarop weer wat kangkung. Vouw het bananenblad dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met biteng. Stoom daarna de pakketjes voor 20 minuten totdat deze gaar zijn geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568737