gevulde uien
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 grote gele uien
water
zout naar smaak
3 rode uien
1 rode lombok
50 gr. paneermeel
1 eetl. bieslook
boter
250 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Kook de uien eerst voor 15 minuten in een pan met het water en het zout. Laat de uien uitlekken en afkoelen. Hol dan de uien voorzichtig uit en snijd het vulsel fijn. Hak de bieslook fijn en snijd de rode uien fijn en de lombok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vulsel en de gehakte bieslook toe en meng dit door elkaar. Vul hiermee de uitgeholde uien.
Vet een ovenschaal in en zet de uien in deze schaal. Bestrooi de uien met paneermeel en leg een klonte boeter erop. Giet de bouillon langs de uien en bak de uien in de oven op 200 gr in 30 minuten bruin en gaar.
ingrediënten:
4 grote gele uien
water
zout naar smaak
3 rode uien
1 rode lombok
50 gr. paneermeel
1 eetl. bieslook
boter
250 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Kook de uien eerst voor 15 minuten in een pan met het water en het zout. Laat de uien uitlekken en afkoelen. Hol dan de uien voorzichtig uit en snijd het vulsel fijn. Hak de bieslook fijn en snijd de rode uien fijn en de lombok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vulsel en de gehakte bieslook toe en meng dit door elkaar. Vul hiermee de uitgeholde uien.
Vet een ovenschaal in en zet de uien in deze schaal. Bestrooi de uien met paneermeel en leg een klonte boeter erop. Giet de bouillon langs de uien en bak de uien in de oven op 200 gr in 30 minuten bruin en gaar.