banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Brambang Isi - gevulde uien

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Brambang Isi
gevulde uien
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 grote gele uien
water
zout naar smaak
3 rode uien
1 rode lombok
50 gr. paneermeel
1 eetl. bieslook
boter
250 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Kook de uien eerst voor 15 minuten in een pan met het water en het zout. Laat de uien uitlekken en afkoelen. Hol dan de uien voorzichtig uit en snijd het vulsel fijn. Hak de bieslook fijn en snijd de rode uien fijn en de lombok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vulsel en de gehakte bieslook toe en meng dit door elkaar. Vul hiermee de uitgeholde uien.
Vet een ovenschaal in en zet de uien in deze schaal. Bestrooi de uien met paneermeel en leg een klonte boeter erop. Giet de bouillon langs de uien en bak de uien in de oven op 200 gr in 30 minuten bruin en gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39814459