banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Brambang Isi - gevulde uien

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Brambang Isi
gevulde uien
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 grote gele uien
water
zout naar smaak
3 rode uien
1 rode lombok
50 gr. paneermeel
1 eetl. bieslook
boter
250 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Kook de uien eerst voor 15 minuten in een pan met het water en het zout. Laat de uien uitlekken en afkoelen. Hol dan de uien voorzichtig uit en snijd het vulsel fijn. Hak de bieslook fijn en snijd de rode uien fijn en de lombok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vulsel en de gehakte bieslook toe en meng dit door elkaar. Vul hiermee de uitgeholde uien.
Vet een ovenschaal in en zet de uien in deze schaal. Bestrooi de uien met paneermeel en leg een klonte boeter erop. Giet de bouillon langs de uien en bak de uien in de oven op 200 gr in 30 minuten bruin en gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586696