Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Brokili Kuah Jamur - broccoli in bouillon met enoki

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Brokili Kuah Jamur
broccoli in bouillon met enoki

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr broccoli
150 gr garnalen
60 gr enoki paddenstoelen
4 teentjes knoflook
2 eetl lichte sojasaus / kecap jepang
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 lente-ui
700 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de broccoli in roosjes. Pel de garnalen en laat de staart zitten. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in kleine stukjes. Verhit in een pan het water samen met de garnalen schillen en breng aan de kook. Zeef het daarna en bewaar de bouillon.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Vervolgens de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Dan de broccoli, de enoki en de lente-ui toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 268 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239790