Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Soun goreng ayam Jamur - gebakken soun met kip en shiitake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Soun goreng ayam Jamur
gebakken soun met kip en shiitake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr soun
1 eetl oestersaus
1 theel sesamolie
1 eetl kecap manis
2 eetl olie
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
100 gr kipfilet/dij
3 shiitkae
4 stengels caisim/choisam
50 gr tauge
1 eetl vissaus
1 eetl oestersaus
1 theel zout
1 theel peper
1 lente-ui
50 ml water
kokend water

Cara membuat:
bereiding:
Week de soun eerst in het kokend water. Giet daarna af en laat het uitlekken. Meng dan de oestersaus, de sesamolie en de kecap erdoor en zet apart.
Hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in dunne ringen. Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de shiitake in reepjes en de caisim in stukjes. Snijd de lente-ui in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de shiitake toe en meng goed.
Dan de caisim, de tauge, de oesersaus, het zout, de peper, de lente-ui en het water toevoegen en meng goed. Voeg dan de soun toe en bak het verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083558