Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Soun goreng ayam Jamur - gebakken soun met kip en shiitake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Soun goreng ayam Jamur
gebakken soun met kip en shiitake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr soun
1 eetl oestersaus
1 theel sesamolie
1 eetl kecap manis
2 eetl olie
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
100 gr kipfilet/dij
3 shiitkae
4 stengels caisim/choisam
50 gr tauge
1 eetl vissaus
1 eetl oestersaus
1 theel zout
1 theel peper
1 lente-ui
50 ml water
kokend water

Cara membuat:
bereiding:
Week de soun eerst in het kokend water. Giet daarna af en laat het uitlekken. Meng dan de oestersaus, de sesamolie en de kecap erdoor en zet apart.
Hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in dunne ringen. Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de shiitake in reepjes en de caisim in stukjes. Snijd de lente-ui in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de shiitake toe en meng goed.
Dan de caisim, de tauge, de oesersaus, het zout, de peper, de lente-ui en het water toevoegen en meng goed. Voeg dan de soun toe en bak het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 24 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909566