banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Soun goreng ayam Jamur - gebakken soun met kip en shiitake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Soun goreng ayam Jamur
gebakken soun met kip en shiitake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr soun
1 eetl oestersaus
1 theel sesamolie
1 eetl kecap manis
2 eetl olie
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
100 gr kipfilet/dij
3 shiitkae
4 stengels caisim/choisam
50 gr tauge
1 eetl vissaus
1 eetl oestersaus
1 theel zout
1 theel peper
1 lente-ui
50 ml water
kokend water

Cara membuat:
bereiding:
Week de soun eerst in het kokend water. Giet daarna af en laat het uitlekken. Meng dan de oestersaus, de sesamolie en de kecap erdoor en zet apart.
Hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in dunne ringen. Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de shiitake in reepjes en de caisim in stukjes. Snijd de lente-ui in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de shiitake toe en meng goed.
Dan de caisim, de tauge, de oesersaus, het zout, de peper, de lente-ui en het water toevoegen en meng goed. Voeg dan de soun toe en bak het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39056848