Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Takir Mi Pedas - gevulde pittige mie in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Takir Mi Pedas
gevulde pittige mie in bananenblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr eiermie
2 tahu kuning, zie recept
1 ei
100 ml dikke kokosmelk (kental)
2 lente-ui
2 rode lomboks
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie
bananenblad, gevouwen als een bakje
water

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode rawits
1/2 theel ketumbar, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de tahu fijn tot een pasta. Klop het ei op. Snijd de lente-ui en de lomboks in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en kook de mie gaar. Laat het uitlekken en snijd het daarna in stukken en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten en zet apart.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en schep deze in de bananenblad bakjes en stoom deze voor 30 minuten. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018629