Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Takir Mi Pedas - gevulde pittige mie in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Takir Mi Pedas
gevulde pittige mie in bananenblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr eiermie
2 tahu kuning, zie recept
1 ei
100 ml dikke kokosmelk (kental)
2 lente-ui
2 rode lomboks
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie
bananenblad, gevouwen als een bakje
water

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode rawits
1/2 theel ketumbar, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de tahu fijn tot een pasta. Klop het ei op. Snijd de lente-ui en de lomboks in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en kook de mie gaar. Laat het uitlekken en snijd het daarna in stukken en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten en zet apart.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en schep deze in de bananenblad bakjes en stoom deze voor 30 minuten. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 392 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083765