logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Paag Tom Gathii
n kokosmelk gekookte groente
Benodigdheden:
130 gr bamboespruiten (reboeng)
130 gr kouseband
50 gr asperges
125 gr jonge maïs
50 gr witte kool
50 gr spinazie
500 ml kokosmelk
1/4 theelepel zout
50 ml kokoscrème
versgemalen zwarte peper

Bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes en de kool in grove repen. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk, voeg het zout toe en als het kookt de bamboesrpuiten toevoegen. Dit 2 minuten laten stoven. Vervolgens de kouseband en de asperge toevoegen en nog 1 minuut doorstoven. Dan de overige groenten toevoegen en nog 2 minuten stoven. Vervolgens de groenten uitscheppen en laten uitlekken. De melk nog wat verder laten inkoken en vervolgens over de groenten gieten. Bestrooi met peper.

Add comment

Submit

who is online

We have 72 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154487