Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Paag Tom Gathi - in kokosmelk gekookte groente

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Paag Tom Gathii
n kokosmelk gekookte groente
Benodigdheden:
130 gr bamboespruiten (reboeng)
130 gr kouseband
50 gr asperges
125 gr jonge maïs
50 gr witte kool
50 gr spinazie
500 ml kokosmelk
1/4 theelepel zout
50 ml kokoscrème
versgemalen zwarte peper

Bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes en de kool in grove repen. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk, voeg het zout toe en als het kookt de bamboesrpuiten toevoegen. Dit 2 minuten laten stoven. Vervolgens de kouseband en de asperge toevoegen en nog 1 minuut doorstoven. Dan de overige groenten toevoegen en nog 2 minuten stoven. Vervolgens de groenten uitscheppen en laten uitlekken. De melk nog wat verder laten inkoken en vervolgens over de groenten gieten. Bestrooi met peper.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275735