Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Paag Tom Gathi - in kokosmelk gekookte groente

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Paag Tom Gathii
n kokosmelk gekookte groente
Benodigdheden:
130 gr bamboespruiten (reboeng)
130 gr kouseband
50 gr asperges
125 gr jonge maïs
50 gr witte kool
50 gr spinazie
500 ml kokosmelk
1/4 theelepel zout
50 ml kokoscrème
versgemalen zwarte peper

Bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes en de kool in grove repen. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk, voeg het zout toe en als het kookt de bamboesrpuiten toevoegen. Dit 2 minuten laten stoven. Vervolgens de kouseband en de asperge toevoegen en nog 1 minuut doorstoven. Dan de overige groenten toevoegen en nog 2 minuten stoven. Vervolgens de groenten uitscheppen en laten uitlekken. De melk nog wat verder laten inkoken en vervolgens over de groenten gieten. Bestrooi met peper.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239899