banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Japchae - gebakken mie met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Japchae
gebakken mie met groenten

ingrediënten:
5 gedroogde shiitake paddenstoelen
125 gr champignons
1 wortel
7 bosuitjes
2 sjalotjes
150 gr rundvlees
50 gr dangmeyon mie
4 eetl sojasaus
3 eetl sesam olie
125 gr spinazie
3 teentjes knoflook
3 1/2 eetl suiker
1 theel peper
1 eetl sesam zaad, geroosterd
1 eetl olie
water
 
bereiding:
week de shiitake in water voor tenminste 1 uur en snijd deze daarna in dunne plakjes. Snijd de champignons en de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de wortel julienne. snijd het vlees in dunne plakjes en de bosuitjes in stukjes. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan het water en kook de mie in 3 minuten gaar. Schep deze daarna uit de pan en snijd deze in kleinere stukken. Neng hierdoor 1 eetl sojasuas en 1 eetl sesam olie.
Blancheer in het water de spinazie voor 1 minuut en spoel deze daarna af onder koud water en laat het uitlekken. snijd de spinazie daarna in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de wortel, de sjalot, de champignons en de bosuitje voor 1 minuut en schep deze daarna bij de mie. Voeg dan het vlees en de shiitake toe en bak deze bruin. Voeg dan de knoflook, 1/2 eetl sojasaus en een 1/2 eetl suiker toe en bak dit voor 30 seconden. Voeg het dan toe aan de mie.
Meng in een kom 2 eetl sojasaus, 3 eetl suiker, 2 eetl sesam olie en de peper. Schep dit door de mie en besrtrooi de mie met het sesamzaad en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40324526