Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gyeran Bokkeumbap - gebakken rijst met ei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gyeran Bokkeumbap
gebakken rijst met ei

Ingrediënten:
500 gr gekookte rijst (1 dag oud)
3-4 eieren
4 lente-uitjes
1 eetl kecap
1/2 theel sesam olie
1/2 theel sesam zaad
1/2 theel peper
1/2 theel zout
4 eetl olie
 
Bereiding:
Snijd de lente-uitjes fijn en klop de eieren. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak 2/3 van de lente-ui voor 3 minuten. Voeg dan de eieren toe en bak het als een roerei. Schep dan alles op een bord.
Voeg de overige olie toe en bak de overige lente-ui voor 2 minuten. Voeg dan de kecap en de rijst toe en bak het als een nasi. Dan het eiermengsel, het zout, de peper, de sesam olie en het sesam zaad toevoegen en bak alles gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261698