Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gyeran Bokkeumbap - gebakken rijst met ei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gyeran Bokkeumbap
gebakken rijst met ei

Ingrediënten:
500 gr gekookte rijst (1 dag oud)
3-4 eieren
4 lente-uitjes
1 eetl kecap
1/2 theel sesam olie
1/2 theel sesam zaad
1/2 theel peper
1/2 theel zout
4 eetl olie
 
Bereiding:
Snijd de lente-uitjes fijn en klop de eieren. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak 2/3 van de lente-ui voor 3 minuten. Voeg dan de eieren toe en bak het als een roerei. Schep dan alles op een bord.
Voeg de overige olie toe en bak de overige lente-ui voor 2 minuten. Voeg dan de kecap en de rijst toe en bak het als een nasi. Dan het eiermengsel, het zout, de peper, de sesam olie en het sesam zaad toevoegen en bak alles gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182005