banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Gungjungddeokbokki - Rijstcake met groente en rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gungjungddeokbokki
Rijstcake met groente en rundvlees

Ingrediënten:
500 gr dunne rijstcakes
150 gr biefstuk
2 eierdooiers
250 gr champignons
1 kleine wortel julienne gesneden
1 groene paprika in reepjes
1 gele paprika in reepjes
1 ui in kleine stukken
5 eetl kecap
2 theel sesamolie
2 teentjes knoflook
1 theel honing
1 eetl rijstsiroop
2 theel zwarte peper
zout naar smaak
2 eetl olie
125 ml water
 
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de biefstuk in reepjes. Snijd de wortel julienne, de paprikas in dunne reepjes en de ui in dunne plakjes. Snijd de champignons in plakjes.
Meng 1 teentje knoflook met 1 eetl kecap, de honing, 1 theel sesamolie en 1 theel peper en marineer hiermee het vlees.
Klop de eierdooiers met wat zout en bak hiervan een dunne omelet en snijd deze in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit hierin de knoflook voor 30 seconden en voeg dan het vlees toe met de marinade en bak dit vrijwel gaar. Voeg dan de champignons, de wortel, de paprikas en de ui toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de rijstcakes toevoegen samen met het water, de kecap, de rijstsiroop en de peper en bak dit zachtjes verder totdat alles gaar is geworden. Meng de sesamolie erdoor en garneer het met de omeletreepjes en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36808396