Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gungjungddeokbokki - Rijstcake met groente en rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gungjungddeokbokki
Rijstcake met groente en rundvlees

Ingrediënten:
500 gr dunne rijstcakes
150 gr biefstuk
2 eierdooiers
250 gr champignons
1 kleine wortel julienne gesneden
1 groene paprika in reepjes
1 gele paprika in reepjes
1 ui in kleine stukken
5 eetl kecap
2 theel sesamolie
2 teentjes knoflook
1 theel honing
1 eetl rijstsiroop
2 theel zwarte peper
zout naar smaak
2 eetl olie
125 ml water
 
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de biefstuk in reepjes. Snijd de wortel julienne, de paprikas in dunne reepjes en de ui in dunne plakjes. Snijd de champignons in plakjes.
Meng 1 teentje knoflook met 1 eetl kecap, de honing, 1 theel sesamolie en 1 theel peper en marineer hiermee het vlees.
Klop de eierdooiers met wat zout en bak hiervan een dunne omelet en snijd deze in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit hierin de knoflook voor 30 seconden en voeg dan het vlees toe met de marinade en bak dit vrijwel gaar. Voeg dan de champignons, de wortel, de paprikas en de ui toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de rijstcakes toevoegen samen met het water, de kecap, de rijstsiroop en de peper en bak dit zachtjes verder totdat alles gaar is geworden. Meng de sesamolie erdoor en garneer het met de omeletreepjes en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181961