banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gungjungddeokbokki - Rijstcake met groente en rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gungjungddeokbokki
Rijstcake met groente en rundvlees

Ingrediënten:
500 gr dunne rijstcakes
150 gr biefstuk
2 eierdooiers
250 gr champignons
1 kleine wortel julienne gesneden
1 groene paprika in reepjes
1 gele paprika in reepjes
1 ui in kleine stukken
5 eetl kecap
2 theel sesamolie
2 teentjes knoflook
1 theel honing
1 eetl rijstsiroop
2 theel zwarte peper
zout naar smaak
2 eetl olie
125 ml water
 
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de biefstuk in reepjes. Snijd de wortel julienne, de paprikas in dunne reepjes en de ui in dunne plakjes. Snijd de champignons in plakjes.
Meng 1 teentje knoflook met 1 eetl kecap, de honing, 1 theel sesamolie en 1 theel peper en marineer hiermee het vlees.
Klop de eierdooiers met wat zout en bak hiervan een dunne omelet en snijd deze in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit hierin de knoflook voor 30 seconden en voeg dan het vlees toe met de marinade en bak dit vrijwel gaar. Voeg dan de champignons, de wortel, de paprikas en de ui toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de rijstcakes toevoegen samen met het water, de kecap, de rijstsiroop en de peper en bak dit zachtjes verder totdat alles gaar is geworden. Meng de sesamolie erdoor en garneer het met de omeletreepjes en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40324499