Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Oseng Cumi Kecap - gebakken pittige calamari met kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng Cumi Kecap
gebakken pittige calamari met kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr calamari
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
1 tomaat
6 takjes kemangi
1 theel zout
2 eetl kecap manis
1 rode lombok
1 groene lombok
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de calamari schoon en snijd het in dunne ringen. Snijd de knoflook en de sjalotjes fijn. Snijd de tomaat in kleine blokjes. Pureer de lomboks.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de serai en de salam voor 3 minuten.
Voeg dan de calemari, het zout, de kecap en de tomaat toe en bak tot de calamari vrijwel gaar is geworden. Meng dan de kemangi erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024358