1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Telur Cabai Hijau
eieren in een groene pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, hardgekookt en gepeld
2 groene tomaten
2 salam blaadjes
1 theel zout
1 theel palmsuiker
350 ml water
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel trassi
6 groene lomboks
3 groene rawits
3 kemiri noten
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaten in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht. Vervolgens de eieren toevoegen en meng alles goed. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt.
 

who is online

We hebben 43 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894040