Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sambal Goreng Telur Cabai Hijau - eieren in een groene pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Telur Cabai Hijau
eieren in een groene pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, hardgekookt en gepeld
2 groene tomaten
2 salam blaadjes
1 theel zout
1 theel palmsuiker
350 ml water
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel trassi
6 groene lomboks
3 groene rawits
3 kemiri noten
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaten in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht. Vervolgens de eieren toevoegen en meng alles goed. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233453