banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Satai Manis Palembang - zoete sate uit Palembang
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Satai Manis Palembang
zoete sate uit Palembang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr ossenhaas
3 theel asem
4 eetl olie
sate stokjes
 
Haluskan:
bumbu:
6 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1 theel ketumbar
1/2 theel peper
1 eetl palmsuiker
1 theel zout
 
Bahan saus:
ingredi|enten saus:
100 gr pinda's
2 sjalotjes
1 teentje knoflook
1/2 theel trassi
225 ml water
50 ml kokosmelk
1/2 theel zout
2 limoenen, sap
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu samen met het vlees, de asem en de olie en laat dit 30 minuten intrekken. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster dit langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar. Bedruip het regelmatig met de marinade.
 
Pindasaus:
Wrijf of maal de pinda's samen met de sjalotjes, de knoflook en de trassi fijn tot een pasta. Meng dit met het water, de kokosmelk en het zout en verwarm dit al roerend. Schep dan het limoensap erdoor en serveer het bij de sate.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40431084