Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Satai Manis Palembang - zoete sate uit Palembang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Satai Manis Palembang
zoete sate uit Palembang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr ossenhaas
3 theel asem
4 eetl olie
sate stokjes
 
Haluskan:
bumbu:
6 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1 theel ketumbar
1/2 theel peper
1 eetl palmsuiker
1 theel zout
 
Bahan saus:
ingredi|enten saus:
100 gr pinda's
2 sjalotjes
1 teentje knoflook
1/2 theel trassi
225 ml water
50 ml kokosmelk
1/2 theel zout
2 limoenen, sap
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu samen met het vlees, de asem en de olie en laat dit 30 minuten intrekken. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster dit langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar. Bedruip het regelmatig met de marinade.
 
Pindasaus:
Wrijf of maal de pinda's samen met de sjalotjes, de knoflook en de trassi fijn tot een pasta. Meng dit met het water, de kokosmelk en het zout en verwarm dit al roerend. Schep dan het limoensap erdoor en serveer het bij de sate.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182075