banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kambing Krewedan
pittig gebakken lamsvlees in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr lamsvlees
1/2 theel zout
1 theel citroensap
3 sjalotjes
3 groene rawits
1 rode lombok
1 groene lombok
1 salam blaadje
2 jeruk purut blaadjes
1/2 eetl kecap manis
1 1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
3 eetl olie

Taburan:
garnering:
3 eetl kecap manis

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes, de sjalotjes in dunne plakjes, de rawits fijn en de lomboks in schuin gesneden ringen. Marineer het vlees met het zout en het citroensap en laat dit tenminste 30 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de sjalotjes toe en bak deze 3 minuten mee. Dan de lomboks, de rawits, de salam en de jeruk purut blaadjes toevoegen en bak de lomboks zacht.
Vervolgens de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en meng alles goed. Kook het geheel daaran zachtjes gaar. Besprenkel het met de kecap en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36250827