banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Kambing Jeruk Limau - geit/lamsvlees met kruidige limoensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kambing Jeruk Limau
geit/lamsvlees met kruidige limoensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr geit (dij) of lamsvlees
1/2 ui
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap inggris (worcestersaus)
1 eetl kecap manis
1 eetl saus tomat (zie recept)
1 lente-ui
1/2 theel peper
1 limoen, sap
250 ml water
4 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit zachtjes vrijwel gaar. Snijd het vlees dan in stukken en zet 100 ml bouillon apart.
Snij de ui in dunne reepjes, de lente-ui in schuine plakjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed. Vervolgens de beide kecaps, de saus tomat en de peper toevoegen en meng goed. Dan de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Schep dan de lente-ui en het limoensap erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37602522