1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 8 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kambing Jeruk Limau
geit/lamsvlees met kruidige limoensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr geit (dij) of lamsvlees
1/2 ui
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap inggris (worcestersaus)
1 eetl kecap manis
1 eetl saus tomat (zie recept)
1 lente-ui
1/2 theel peper
1 limoen, sap
250 ml water
4 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit zachtjes vrijwel gaar. Snijd het vlees dan in stukken en zet 100 ml bouillon apart.
Snij de ui in dunne reepjes, de lente-ui in schuine plakjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed. Vervolgens de beide kecaps, de saus tomat en de peper toevoegen en meng goed. Dan de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Schep dan de lente-ui en het limoensap erdoor en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35753333