Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kambing Jeruk Limau - geit/lamsvlees met kruidige limoensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kambing Jeruk Limau
geit/lamsvlees met kruidige limoensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr geit (dij) of lamsvlees
1/2 ui
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap inggris (worcestersaus)
1 eetl kecap manis
1 eetl saus tomat (zie recept)
1 lente-ui
1/2 theel peper
1 limoen, sap
250 ml water
4 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit zachtjes vrijwel gaar. Snijd het vlees dan in stukken en zet 100 ml bouillon apart.
Snij de ui in dunne reepjes, de lente-ui in schuine plakjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed. Vervolgens de beide kecaps, de saus tomat en de peper toevoegen en meng goed. Dan de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Schep dan de lente-ui en het limoensap erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029967