1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kambing Jeruk Limau
geit/lamsvlees met kruidige limoensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr geit (dij) of lamsvlees
1/2 ui
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap inggris (worcestersaus)
1 eetl kecap manis
1 eetl saus tomat (zie recept)
1 lente-ui
1/2 theel peper
1 limoen, sap
250 ml water
4 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit zachtjes vrijwel gaar. Snijd het vlees dan in stukken en zet 100 ml bouillon apart.
Snij de ui in dunne reepjes, de lente-ui in schuine plakjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed. Vervolgens de beide kecaps, de saus tomat en de peper toevoegen en meng goed. Dan de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Schep dan de lente-ui en het limoensap erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407645