Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kambing Makassar

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kambing Makassar
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr geitevlees
100 ml olie
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
300 ml water
4 kruidnagels

Haluskan;
Boemboe:
2 kemiri noten
2 cm laos
2 cm gember (jahe/djahé)
1/2 theel nootmuskaat
5 cm kunyit (kurkuma)
2 theel ketumbar
1 theel jinten
2 theel suiker
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in blokjes en de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de lomboks in schuin gesneden stukken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten, de knoflook, de boemboe, de lomboks en het vlees voor 5 minuten. Voeg dan het water toe en samen met de kruidnagels en laat het geheel zachtjes in 90 minuten sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029789