banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Yaam Som-O - gekruide pomelosalade

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Yaam Som-O
gekruide pomelosalade
Ingrediënten:
200 gr kipfilet
1 sjalot
6 knoflook
1 eetl olie
1 pomelo
2 eetl limoensap
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl suiker
150 gepelde garnalen
2 eetl kokos
100 ml kokosmelk

garnering:
5 rode rawits
1 eetl gedroogde garnalen

Bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook in dunne plakjes en halveer de rawits. Week de gedroogde garnalen 10 minuten in warm water en snijd deze daarna fijn. Kook het vlees in water gaar en snijd het vlees daarna in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten en de knoflook bruin en krokant.
Meng de suiker met de vissaus en het limoensap en roer dit totdat de suiker is opgelost. Meng er vervolgens de garnalen, de kipstukjes, de kokos, de sjalot, de knoflook, de kokosmelk en het pomelovruchtvlees erdoor en garneer dit met de rawits en de gedroogde garnalen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558924