banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Yaam Som-O - gekruide pomelosalade
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Yaam Som-O
gekruide pomelosalade
Ingrediënten:
200 gr kipfilet
1 sjalot
6 knoflook
1 eetl olie
1 pomelo
2 eetl limoensap
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl suiker
150 gepelde garnalen
2 eetl kokos
100 ml kokosmelk

garnering:
5 rode rawits
1 eetl gedroogde garnalen

Bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook in dunne plakjes en halveer de rawits. Week de gedroogde garnalen 10 minuten in warm water en snijd deze daarna fijn. Kook het vlees in water gaar en snijd het vlees daarna in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten en de knoflook bruin en krokant.
Meng de suiker met de vissaus en het limoensap en roer dit totdat de suiker is opgelost. Meng er vervolgens de garnalen, de kipstukjes, de kokos, de sjalot, de knoflook, de kokosmelk en het pomelovruchtvlees erdoor en garneer dit met de rawits en de gedroogde garnalen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36804859