Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Yaam Som-O - gekruide pomelosalade

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Yaam Som-O
gekruide pomelosalade
Ingrediënten:
200 gr kipfilet
1 sjalot
6 knoflook
1 eetl olie
1 pomelo
2 eetl limoensap
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl suiker
150 gepelde garnalen
2 eetl kokos
100 ml kokosmelk

garnering:
5 rode rawits
1 eetl gedroogde garnalen

Bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook in dunne plakjes en halveer de rawits. Week de gedroogde garnalen 10 minuten in warm water en snijd deze daarna fijn. Kook het vlees in water gaar en snijd het vlees daarna in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten en de knoflook bruin en krokant.
Meng de suiker met de vissaus en het limoensap en roer dit totdat de suiker is opgelost. Meng er vervolgens de garnalen, de kipstukjes, de kokos, de sjalot, de knoflook, de kokosmelk en het pomelovruchtvlees erdoor en garneer dit met de rawits en de gedroogde garnalen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261656