1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 1 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tung Tong 2
gouden geldzakjes
Ingrediënten:
125 gr (varkens)gehakt
2 water kastanjes
1 teentje knoflook
1/2 theel vissaus (Nam Pla)
12 wonton vellen
1 snufje witte peper
olie

ingrediënten saus:
2 eetl palmsuiker
4 eetl rijstwijn azijn
4 ml (1/4 theel.) vissaus (nam pla)
1 rode rawit
1 groene rawit

garnering
1 geraspte wortel
1 eetl gehakte pinda's

bereiding:
Snijd de knoflook en de waterkastanjes fijn en meng dit goed met het gehakt, de peper en de vissaus. Plaats een theelepel van het mengsel op een wontonvel en vouw dit met de uiteinden naar boven dicht als een zakje. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de zakjes goudbruin. Laat de zakjes uitlekken op keukenpapier.

bereiding saus:
Snijd de rawits fijn. Verhit in een kleine pan de azijn en los hierin de suiker op. Roer dit totdat er een goudkleurige siroop ontstaat. Voeg dan de vissaus en de rawits toe. Roer goed om en laat de saus dan afkoelen.

Serveer de Tung Tong op een schaal gegarneerd met de wortel en daarop de pinda's met de saus in een apart bakje.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35864159