Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tou Hu Tod - gebakken tahu met zoet-zure pindasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tou Hu Tod
gebakken tahu met zoet-zure pindasaus

Ingrediënten:
1 tahu/tofu
olie

Ingrediënten saus:
6 takjes koriander
1 theel chilisaus
1/2 teentjes knoflook
1/8 theel zout
2 eetl palmsuiker
2 eetl azijn
2 eetl pinda's, gebakken

Bereiding:
Snijd de tahu in dikke plakken. Verhit in een pan de olie en bak de tahu aan alle kanten bruin en krokant. Snijd de tahu dan schuin doormidden en serveer het met de saus

Saus:
Hak de koriander fijn en de knoflook zeer fijn. Hak de pinda's fijn. Verhit in een pan op laag vuur de azijn samen met de chilisaus, de knoflook, het zout en de palmsuiker en roer totdat de palmsuiker is opgelost. Meng dan de pinda's erdoor en strooi de koriander erover.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181961