banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tou Hu Tod
gebakken tahu met zoet-zure pindasaus

Ingrediënten:
1 tahu/tofu
olie

Ingrediënten saus:
6 takjes koriander
1 theel chilisaus
1/2 teentjes knoflook
1/8 theel zout
2 eetl palmsuiker
2 eetl azijn
2 eetl pinda's, gebakken

Bereiding:
Snijd de tahu in dikke plakken. Verhit in een pan de olie en bak de tahu aan alle kanten bruin en krokant. Snijd de tahu dan schuin doormidden en serveer het met de saus

Saus:
Hak de koriander fijn en de knoflook zeer fijn. Hak de pinda's fijn. Verhit in een pan op laag vuur de azijn samen met de chilisaus, de knoflook, het zout en de palmsuiker en roer totdat de palmsuiker is opgelost. Meng dan de pinda's erdoor en strooi de koriander erover.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36253864