Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tou Hu Tod - gebakken tahu met zoet-zure pindasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tou Hu Tod
gebakken tahu met zoet-zure pindasaus

Ingrediënten:
1 tahu/tofu
olie

Ingrediënten saus:
6 takjes koriander
1 theel chilisaus
1/2 teentjes knoflook
1/8 theel zout
2 eetl palmsuiker
2 eetl azijn
2 eetl pinda's, gebakken

Bereiding:
Snijd de tahu in dikke plakken. Verhit in een pan de olie en bak de tahu aan alle kanten bruin en krokant. Snijd de tahu dan schuin doormidden en serveer het met de saus

Saus:
Hak de koriander fijn en de knoflook zeer fijn. Hak de pinda's fijn. Verhit in een pan op laag vuur de azijn samen met de chilisaus, de knoflook, het zout en de palmsuiker en roer totdat de palmsuiker is opgelost. Meng dan de pinda's erdoor en strooi de koriander erover.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261698