banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis Hati Kacang Merah Pedas - pittig stoofpotje van lever met rode bonen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Hati Kacang Merah Pedas
pittig stoofpotje van lever met rode bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runderlever
5 rode lomboks
2 sereh/citroengras, witte deel
2 cm jahe
400 ml santen cair
6 teentjes knoflook
2 cm laos
5 sjalotjes
100 gr adukibonen (rode bonen, anders bruine bonen)
7 peteh bonen
2 salam blaadjes
3 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in stukjes, de lomboks, de knoflook en de sjalotjes fijn en halveer de peteh bonen. Rasp de laos en de jahe.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de sereh, de salam, de laos, de jahe en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de lever, de bonen en de peteh toe en meng alles goed. Vervolgens de santen toevoegen en breng aan de kook. Meng het zout en de plamsuiker erdoor en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291276